bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Galet

Everything Permalink1
 
Oj shit vad jag har ändrat mycket på drygt ett år! Har inte tänkt på det så mycket förens nu när jag smätta domhär 3 bilderna brevid varandra, har inte bara ändrat utseénde-mässigt utan även som person, båda mot det bättre hoppas jag haha. Ska bli spännande att se ännu om ett eller två år hur mycket man ändras, måste bli duktigare på att ta tydliga & bra bilder bara! 

Helgen

Everything Permalink1
 
 
Torsdag:  For till åddin med madde, baabi & hundarna ganska sent på kvällen och vi kollade lite film, chillade och gick och sova ganska tidigt.
 
Fredag:  Steg upp runt 10 & åt frukost, packade och sen for vi ut med jimmy&deras båt till en ö mitt ut i havet typ, jättefint & vädret var perfekt. Vi var där i ca.6h och solade, åt, fiskade & kollade på får hahaha supermysigt faktiskt. Sen på kvällen åt vi mat i säkert 2h och satt & pratade och tillsist for vi till Smedsby och kollade fiilm och åt en massa gottis & tillsist skjussade madde & daniel hem oss & vi somna direkt!
 
Lördag:  Sovde rätt så länge & direkt vi steg upp kastade vi i oss lite frukost & sen for jag, jimmy & mamma till Sundom och där var vi hela dagen & sola,simma,körd vattenskidor, åkt ring efter båten (drunka halft men yolo) osv, så härligt!! For via Grillo på mat på hemvägen & chillade resten av kvällen.
 
Söndag:  Tog en ordentlig sovmorgon once again haha, sen bestämde vi att vi skulle fara på Bio så vi (läs:jag) gjorde oss klara & for till stan. Filmen var riktigt bra haha, älskar minionerna eller vad dom heter haha! Sen for jimmy hem till sitt & jag for hem och kolla gossipgirl heeela kvällen & halva natten. Perfekt!
 
 

GOSSIPGIRL

Everything Permalink1
 
Haha mitt liv består typ av gossipgirl nuförtiden,inns när jag för ca. 1månad sen sa ''Nej gud, gossipgirl e nog sista ja sku böri sii!'' Hahahah & look at me now.... Men det var faktiskt väldigt mycket över mina förväntningar så det är väl helt förståerligt. Annars då? Jag har solat 3-4h idag och nu sitter jag & funderar vad jag skall göra ikväll, saknar min pooojk massor också :(
 
Till top