bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Helgen

Everything Permalink1
 
 
Torsdag:  For till åddin med madde, baabi & hundarna ganska sent på kvällen och vi kollade lite film, chillade och gick och sova ganska tidigt.
 
Fredag:  Steg upp runt 10 & åt frukost, packade och sen for vi ut med jimmy&deras båt till en ö mitt ut i havet typ, jättefint & vädret var perfekt. Vi var där i ca.6h och solade, åt, fiskade & kollade på får hahaha supermysigt faktiskt. Sen på kvällen åt vi mat i säkert 2h och satt & pratade och tillsist for vi till Smedsby och kollade fiilm och åt en massa gottis & tillsist skjussade madde & daniel hem oss & vi somna direkt!
 
Lördag:  Sovde rätt så länge & direkt vi steg upp kastade vi i oss lite frukost & sen for jag, jimmy & mamma till Sundom och där var vi hela dagen & sola,simma,körd vattenskidor, åkt ring efter båten (drunka halft men yolo) osv, så härligt!! For via Grillo på mat på hemvägen & chillade resten av kvällen.
 
Söndag:  Tog en ordentlig sovmorgon once again haha, sen bestämde vi att vi skulle fara på Bio så vi (läs:jag) gjorde oss klara & for till stan. Filmen var riktigt bra haha, älskar minionerna eller vad dom heter haha! Sen for jimmy hem till sitt & jag for hem och kolla gossipgirl heeela kvällen & halva natten. Perfekt!
 
 
#1 - - Madde:

Perfekt helg med andra ord? :D

Till top