bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

ALLIGATOR BUDDY

Everything, Usa 2016 Permalink0

Idag bilade vi från Ft. Lauderdale hit till Naples och vi valde att köra rakt genom The everglades som är en väldigt känd nationalpark där det finns 14.000 olika djur/fåglar/fiskar osv. Ganska coolt! Vi stannade på ett ställe längs vägen där man fick åka airboat tours vilket vi bara kände var ett måste!



Så i en sådan båt cruisade vi runt i vildmarken, såg flera gators precis brevid båten vilket var sååå coolt! Verkligen häftigt att få se vilda alligatorer och inte bara "fångade".


Efter båtturen såg vi på en liten wildlife show som var riktigt roligt! Super bra ledare så det var nog han som gjorde det hela till en rolig upplevelse.

Och tillslut fick man ta en bild med en alligator för $3, alltså ni förstår nog inte hur länge jag har velat göra detta!! Det har typ varit på min bucketlist for years. Var inte det minsta rädd för den var såå söt och mysig, inte alls kladdig eller äcklig utan bara mjuk och varm haha, så himla gullig!! Den hette Louie. 

Så det var vårt program idag, om ni någongång är i Florida rekommenderar jag att söka upp något ställe där ni kan åka airboat för det var verkligen såå häftigt och Everglades är så unikt. Tips tips!


Idag böt vi somsagt hotell och befinner oss nu i Naples för natten, imorgonbitti bilar vi upp till Clearwater beach och på onsdag åker vi hem. Lite blandade känslor om att åka hem men har superduper roliga planer för helgen så ser nog framemot att komma hem!

Puss och kram ha det bra <3
Till top