bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

lol noobs

Everything Permalink2
 
Igår for jag till Filippas och vi kolla nya twilight filmen som var helt okej! Sen låg vi och pratade i typ 3h haha skitskojj, och imorse hade vi planer på att stiga upp 07.00 men istället snoozade vi ända till klockan 09.00 (!!!!!) hahahah och for till stan när vi blev färdiga, kom hem med lite småttochgott och nu ska ja städa mitt rum :) Tänkte kasta in ett inlägg med alla mina julklappar + min shopping de senaste 2 veckorna ifall någon vill se!

Dan före dopparedaaaan

Everything Permalink0
Dagens dunderfrukost mohahah, jepp! Idag har jag varit i typ kaitsor with my cousins och nu jusst försöker jag städa mitt rum med det går inte speciellt bra eftersom jag börjar bli övertrött hahah ååh! Ja men nu skall jag damsuga så ja får far å sov, hejdå ♥

Massa tränas

Everything Permalink1
 
Idag var jag i skolan endast i 2½h, skojj! När vi sluta traska jag iväg till gymmet och jag var där i fyra och en halv timme hahahaha... blev lite tråkigt på slutet så ja tog en massa töntiga bilder japp! Nu är jag äntligen hemma och skall kolla lite 90210 före jag hoppar ner och bakar pepparkakor me mamm, later!
 
 
 
 
Till top