bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Årsresume del 2

Everything Permalink1
Juni: I början av Juni var det perfekt väder, solade massor, åt massa gott och spenderade mycket tid med mina kompisar! Sen någon vecka före midsommar blev det sjukt kallt och jag blev ordentligt sjukt. Självaste midsommar spenderades en dag på Amarillo med mina bästa brudar och andra dagen spenderades i skären med ett annat gäng trevliga människor! En lyckad midsommar trots kylan hehe. I slutet av Juni drog jag även över till granlandet för 1½ vecka jobb!
 
Juli: Världens semestermånad för mig! Började månaden med att vara i Sverige några dagar ännu, hade verkligen jätteroligt där och det var superintressant. Jag var hjälpledare på ett kollo/läger för er som inte visste! När jag kom hem firade vi bästa Nenni med förfest och Ollis, suverän kväll som man minns länge efteråt! Kollade även ett efterlängtat Pll avsnitt med Filippa, shoppade maasssor bla. bikininedredelar för 1€ styck på Lindex, och sista veckan i Juli var det tropisk värme och jag var i Åddin en hel vecka och var ute i solen ca. 10h/dag och simmade, paddlade kanot, drack somersby och bara njöt.
Augusti: Årets partymånad kanske? Jimmy blev 18 första veckan i Augusti så det firades väl ungefär varje helg efteråt kan man säga. Var det inte ollis var det villafest eller lokalfest varje helg, men jag hade så sjukt kul alla Augustihelger iallafall! Färgade även håret rött helt random en fredagmorgon och trivdes som fisken i vattnet. Upptäckte även Ebay, blev en hel del beställningar därifrån & sen började vi skolan! Det sorgligaste med denna månad var väl nog när min telefon stritta i golvet en lördagkväll och sprack, morgonen efter låste den sig så alla bilder från 2014 & 2013 försvann. Sad story!

Måndagsträning

Everything Permalink2
Idag har jag experimenterat i köket lite, älskar att pröva massa recept och göra en egen sving på dem hehe. Usch vad jag lät töntig nu men it's true. Har prövat några av fitnessgurus produkter nu men har några till att testa på innan jag ger recensioner. Är positivt överraskad över alla jag prövat hittills, ska pröva Oneaminon idag när jag far på träning!  Ska packa ihop alla grejjer nu och dra iväg till Botniahallen så vi höras mer sen, laaater!

Årsresume del 1

Everything Permalink1
Januari: Började med ett av mina sämsta nyårsaftonar hittils (det har ju varit ett bra år ändå, tecken på att nyår inte är hela världen), for på en långweekend till Sverige med mina föräldrar och Jimmy, började i vår nybyggda skola en vecka och sen blev det en plågsam praktik hela månaden, tränade en hel del på gymmet. Var även på dop samt några kalas osv.
 
Februari: Kanske tråkigaste månaden på hela året? Minns inte helst vad jag gjorde förutom att jag kämpade med praktik, tränade mycket och åt bra. Gud vad tråkigt hahaha?
 
 
Mars: Shoppade ganska mycket hehe, bodde på internatet ett tag, hade kexämnen i skolan vilket var supertungt, åt fortfarande nästan bara bra mat, firade bästa Filippas 18'års dag & köttade på med ricinoljan!
 
April: Julina fyllde 18 så vi firade henne, vi fick äntligen vara tillbaks i salongen och ha kundarbete, jag började shoppa inför sommaren blandannat bikinis och mina Nikeys, experimenterade även med mitt hår ganska mycket och var på bar första gången som underårig (hahahah tycker det var värt att nämnas!!)
 
Maj: Alltså Maj, världens bästa månad? Denna månad gick iallafall hälsosamt ätande åt skogen märker jag hahah, vi gjorde mycket frisyrer i skolan, var friidrottsledare vilket jag inte alls gillade, firade sista helgen som 17 med förfest hos oss följt av åminne med bästa människorna, sjukt rolig kväll faktiskt! Sen fyllde jag ÄNTLIGEN 18år den 21 maj men kan nästan säga att Fredagen den 23 Maj var bästa dagen på detta år, vi fick sommarlov efter en mysig dag i skolan, for på drinkar med Jennica efteråt och tillslut sovde jag och Jimmy en natt på Kantarellis som var min present från honom. Verkligen världens bästa dag, var glad från början till slut ♥
Till top