bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

SUNNY DAYS IN FINLAND

Everything Permalink1
Oj hörni vilket väder vi har haft idag! Helt sjukt fint, lite surt att man jobbade från 09-15 och inte fick sitta ute i solen men aja, jag hinner!
 
Efter jobbet for jag hem en sväng och solade en stund, åt middag ute på terassen och sen plockade jag upp Nenni och vi for iväg till stan för en liten shoppingrunda! Kom hem med 3 saker från Kicks som jag visar er imorgon, riktigt nöjd över mina inköp så det är nice.
 
Klockan är i skrivande stund snart 9 på kvällen och jag är så sjukt trött så tror jag ska avsluta denhär dagen så småningom och sova en riktigt lång natt, känns som att det behövs. Dock lite skumt att gå och lägga sig medans solen lyser haha.. Hoppas ni har haft en bra tisdag! <3

Tacomåndag

Everything Permalink0

Hej på er my loves! Helgen är avklarad och även måndagen, har jobbat från 12-19 och det har varit full rulle heela dagen. Kom nyss hem och slängde ihop lite vegetacos till middag och nu ska jag ta tag i dagens "fokus" som är att fota material till bloggen! Det kommer bli en sjukt stressig vecka så därför har jag delat upp alla "to do's" så det blir lite lättare. 

Så nu blir det att va aktiv någon timme till innan det är läggdags, hoppas din måndag har varit bra!<3

BEAUTYGIFTS

Everything Permalink2
Eftersom jag inte gjorde någon presentvideo/inlägg så tänkte jag iallafall visa 3 skönhetsrelaterade saker jag fick!
 
Om vi börjar från vänster har vi först en handkräm från märket Ahava som verkligen är så grym!! Har använt den nu i en veckas tid sen jag fick den och den har verkligen allt en handkräm ska ha. Kommer verkligen användas flitigt!
 
I mitten ser ni en presentförpackning från Kicks som innehåller ett presentkort på 100€, har inte bestämt vad jag ska köpa för det men jag funderar på att köpa någon lite större grejj iallafall istället för massa smått.. Velar mellan en ny parfym, Anastasia glow kit eller ny brun utan sol. Det räcker ju kanske till 2 av sakerna om jag lägger till lite själv så vi får se vad jag bestämmer mig för!
 
Slutligen har vi en bodyscrub från Björk & Berries, har aldrig ägt något från det märket förut men det verkar va riktigt bra och lite lyxigare produkter! Har provat scrubben 1 gång och den gjorde ett bra jobb och doftade lite spännande men gott. Riktigt bra!
Till top