bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

BREAKFAST AT TIFFANYS

Everything Permalink0

Åh blir typ hungrig när jag ser dessa bilder fast jag nyss åt frukost haha.. På bilderna ser ni iallafall gårdagens frulle! Min favorit, avokadomackor, gröt och smoothie. Bästa bästa skiten

Tisdag och jag har sovmorgon idag! Vaknade lite före 9 och har varit så effektiv så det känns bra. Har hunnit äta en god frulle (samma som på bilderna förutom gröten), städa största delen av lägenheten och nu har jag typ en halvtimme kvar innan jag ska röra mig mot jobbet. Ska bara byta kläder, sminka mig snabbt och skriva en handelslista och sen är jag good to go!

Kvällens planer är iallafall att handla, eventuellt åka och kolla på en ny tv-bänk samt vitrinskåp och sen lär det bli prison break marathon resten av kvällen. Hoppas ni får en bra tisdag!<3

DE E LÖRDAGSAFTON

Everything Permalink1

Ytterligare en helg över lika snabbt som den kom! I lördags tog jag sovmorgon vilket jag inte hade haft på såå länge så det var sjukt skönt. For på lite ärenden, kaffe & shopping med mamma på eftermiddagen så det var riktigt mysigt.

Mot kvällen kastade jag & J ihop mat bestående av yttrefile, noisetter, bea & vin innan det var dags att köra till skären på villafest, har varit på samma villa två helger i rad så känns som att det får räcka för ett tag haha, men helt okej kväll!

Denna söndag har vi spenderat i soffan och kollar serier, ätit mat, godis, chips, glass och lite annat haha, en tvättäkta söndag!

Så det var det, ville bara slänga in lite levnadstecken. Nu blir det att tagga för en ny vecka, bara 4-dagars dock så det kommer gå galant! En rolig helg på kommande också så det blir trevligt.

Hoppas din helg har varit bra, vi hörs!<3

VIDEO: LÄR KÄNNA MIG BÄTTRE

Youtube, videor Permalink0
 
Till top