bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Bekännelser

Bekännelser Permalink0
♥ Jag ser faktiskt framemot att börja skolan på måndag. Har ju inte varit i skolan sedan före jul (förutom 3dagar) så det ska bli riktigt skojj, speciellt när vi har ny skola!
♥ En vana/ovana jag har är att ALLTID blåsa på allt jag äter. Blåser på glass, yougurth, frukt mm alltid före jag lägger det i munnen, som om det skulle vara varmt typ hahah.
♥ Jag lägger aldrig mascara på de nedre ögonfransarna, har inte gjort det på ca.5 år. Tycker det ser så överdrivet ut för mina ögonfransar är rätt så långa!
♥ Om någon säger åt mig att städa så gör jag det sällan, hatar att göra det på beställning typ, men om jag frivilligt vill göra det blir jag typ städ-galen, som idag har jag städat nästan hela nedrevåningen och halva övrevåningen helt frivilligt. Det är faktiskt kul att städa sålänge man inte blir tvingad till det!
 
 

Carpe diem

Everything Permalink0
Så värt att dra med mig kameran till stan & ta 1 ynka bild som inte helst blev bra, hahaha.
 
Steg upp lite över 08.00 idag för att hinna kolla senaste Pll, äta frukost samt sminka mig i lugn och ro. Såå skönt ju, for sen till stan med Jennifer runt 12tiden och vi traskade på några timmar, var mest smakråd & sällskap till henne, köpte inget själv. Vi lunchade på Spices & åt efterrätt på Aschan, mat är livet typ! Sen hade jag körlektion som gick bra, kom hem lite före 6 och städade mitt rum snabbt och sen kom Nenni hit igen så kollade vi de 2 senaste Pll avsnitten och käka kvällsmat typ, är sjukt mätt ännu!! Riktigt rolig dag, det är såå bra för även fastän jag & Nenni inte hinner träffas så ofta så är det ändå lika roligt när vi träffas, man kan som prata om precis allt och det märks inte att vi inte träffats på ibland flera månader! Sådanna vänner är guldvärda, verkligen. Men nu ska jag varva ner och försöka somna, take care!

ny drog

Everything Permalink1
Drog en sväng via ''plockbutiken'' som jag kallar den idag & köpte detta amazing chai pulver. Det fanns 3 olika smaker så jag fick lite beslutsångest men tog detta vanilj tillslut, och det smakar riktigt bra! Första klunken tyckte jag det smakade smör/popcornkrydda hahhaha men det blev godare efter ett tag, nu slipper jag slösa 4€ på en chailatte vid aschan flera gånger i veckan iallafall! Denhär burken kostade ca. 6€, ekonomiskt värre att göra själv ju. #goodgirl
Till top