bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

TODAYS MAKEUP

Everything Permalink1

Såhär har min sminkning sett ut idag, ganska simpelt med en kraftig eyeliner och plommonfärgade läppar. Just the way I like it!

Fredag och helgen är här, har jobbat hela dagen och efter jobbet for jag hem en sväng och böt kläder före vi for iväg till Tesses på pizzabuffe! Det var riktigt gott så nu är jag och pojkan i Kuni och funderar vad vi ska hitta på. Blir nog att ta kväll ganska tidigt för imorgon har jag en hel del program så. Men en rolig dag kommer det bli!

Hoppas ni har haft en bra fredag! Puss och kram<3

BLACK AND GOLD

Everything Permalink4

Kappa - (Min favorit!) Second hand, har varit mommos när hon var ung) | Tshirt - H&M | Byxor - Lindex | Halsband - Magnetix | Skor - Bianco

Dagens outfit och facelook, voila! Gillar verkligen att klä mig i helsvart, det känns så stilrent. Älskar verkligen kappan också, hur coolt att den är från 50-60 talet? Riktigt häftigt faktiskt.

Dagens planer är att jobba några timmar och ikväll ska vi på födelsedagskaffe till Emil som äntligen fyller 18! Yey! Efteråt blir det väl antagligen något avsnitt Prison break innan det är läggdags haha.. Så det är resten av dagens planer! Hoppas ni har en bra dag, snart helg!! <3

VIDEO: HELGVLOGG

Everything Permalink2
 Dagens video blev en vlogg från förra helgen, hoppas ni gillar den! <3
Till top