bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Hej december

Everything Permalink0
Hej på er! Har haft en riktigt bra helg trots allt, jobbade ju hela fredagkvällen och igår var det party och har även hunnit spendera lite tid med min pojk. Ligger nerbäddad i min säng nu och ska sova, ny skolvecka på ingång så det behövs nog lite sömm nu. Vi får höras mer imorgon, godnatt!

Fridayfun

Everything Permalink1
Någon vecka gammal bild, classic jag hehe. Borde kanske visa mer sånahär bilder så ni inte får för stel uppfattning om mig?
 
Hello iallafall! Började dagen med några avsnitt True blood innan jag orkade ta mig upp ur sängen och nu har jag jusst fixat mig klart och sitter och skyfflar i mig nudlar. Sitter även och funderar på när jag skall hinna äta nästa gång, kommer som inte ha en enda paus från 15.00 tills ca 23.00? Men det löser sig nog! Ska börja bege mig mot stan och Sundom nu snart och påbörja dagens utmaningar så får vi höras sen. Adiooos!

Black friday deals

Style, Tips Permalink0
Fick ett mail om en massa Black fridays erbjudanden som jag tänkte dela med mig:
 
Nelly.com har hela dagen -20% på köp över 50€, 12.00 släpps 150par skor för endast 22,95€ & klockan 14.00 är det -25% på utvalda festklänningar!
 
Rapunzelofsweden  har -24% på köp över 50€ i 24h!
 
Boozt.com har upptill -70% på utvalda produkter från massa kända märken!
 
Beställde jusst hem ettpar perfekta skor från Nelly, hoppas bara de är passliga. Så skynda att fynda medans det finns storlekar kvar!
 Några av mina favoriter från Nellys rea!
 
Till top