bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Smink önskelista

Beauty Permalink2
 
 
1. Real techniques sculpting brush HÄR - En perfekt borste för contouring. Måste ha!
 
2. The balm Cabanaboy rouge HÄR - Ett rouge från underbara The balm, dessutom på 50% rabatt vilket är grymt.
 
3. Redken Diamond oil inpackning HÄR - En olje inpackning för hår som tagit stryk under sommaren.
 
4. The balm Betty-lou bronzer HÄR - Min favoritbronzer med massa skimmer i, så himla fin!
 
5. Anastasia beverly hills brow wiz HÄR - Anastasias omtalade ögonbrynspenna, I would love to try this out!
 
6. The balm Autobalm palett HÄR - En ''to-go'' palett med ett rouge, en highlighter och 2 ögonskuggor. Perfekt när man är på resa! Dessutom föreställer palettens framsida ett körkort från Hawaii, så coolt!
 
7. Nyx Angel veil primer HÄR - En primer från Nyx som jag hört massa bra om till ett bra pris.
 
Inlägget innehåller affilatelänkar ♥

Livet just nu

Everything Permalink1

Hej på er! Tisdag it is, har jobbat hela dagen lång och bara chillat nu på kvällen. Håller på att kolla Devious maids och är på sista avsnittet som finns ute vilket är lite sorgligt, älskar när man kan kolla typ en hel säsong på en dag och inte behöver vänta en vecka typ hahah.

Igår färgade jag också mitt hår som jag kanske inte har nämnt, resultatet ser ni på bilden här ovanför!  Blev supernöjd faktiskt, var så trött på mina ljusa slitna toppar så det känns skönt att ha lite mer "höst hår" nu. Tycker det blev riktigt bra mörkhetsläge, inte alls för mörkt men ändå ganska mycket mörkare än vad jag hade tidigare, är somsagt nöjd iallafall så det är ju bra! Xoxo

H&M beauty review

Beauty Permalink1
För någon vecka sen köpte jag 3 av H&M's nya skönhets produkter, för er som har missat det har H&M slängt ut allt sitt gamla fula smink och tagit in dubbel så mycket med nya förpackningar och några euron till i priset. 
Så let's get started!
 
Först ut har vi ett Liquid lipstick/lipcream! Kostar ca. 7€.
 
När jag först applicerade detta tyckte jag att det var helt fint faktiskt, det kändes lite kladdigt men helt hanterbart. Dock blev jag lite besviken på färgen, hade förväntat mig en mer nude-rosa ton (eftersom det ser ut så på förpackningen) men istället blev det.. mer rött än rosa? Färgen i sig är helt fin men det var ju inte vad jag hade förväntat mig. About that hållbarhet vet jag inte riktigt vad jag ska säga, det sitter helt bra på i ca. 1-2h men efter det ser ens läppar ut som om man dragit med ett sandpapper på dem, massa klumppar som inte ser så smickrande ut, väldigt ofräsht med andra ord. 
 
Förpackningen gillade jag dock, fin layout och det var enkelt att applicera produkten, det var lixom en ''läppglans'' förpackning om ni förstår vad jag menar. Detta läppstift får 2/5 poäng!
 


Näst ut har vi ett rouge! Kostar ca. 7€ det med.
 
Jag har tidigare haft ett rouge från H&M's gamla kollektion som jag faktiskt gillade så jag hade höga förväntningar på dethär rouget, och det levde nog upp till mina förväntningar faktiskt. Det är väldigt pigmenterat så man måste vara lätt på handen när man applicerar (har lagt på lite extra mycket på bilden så ni faktiskt ska se färgen, ser lite galet ut haha) och hållbarheten är faktiskt helt ok! Har inget mer att säga om detta rouge, det får 4/5 poäng!
Sist ut har vi ett basic nagellack! Kostar ca. 5€
 
Oh my god vad jag är tacksam över detta nagellack. Känner mest att jag vill söka upp skaparen av detta mirakellack och skicka rosor & choklad till denna underbara person!
 
Så ja, där hör ni kanske vad jag tycker om detta nagellack haha, jag älskar det så mycket så det är inte sant! Har prövat tusentals olika märken på nagellack,även dyrare såsom Essie, OPI, Chanel (sämsta nagellacken ever, köp aldrig!), Leighton Deny osv men nej, inget av som slår H&M's nya nagellack! Det sitter så sjukt bra och ser nylackat ut en vecka efter man målat naglarna, det är himla lätt att applicera och man behöver bara 1 lager. Jag är kär och vill köpa hela sortimentet vilket förövrigt är enormt, så sjukt många olika nyanser och kulörer! Så kära vänner, jag råder er att införskaffa åtminstone 1 av dessa nagellack för this is some real shit. Länge leve H&M's nya nagellack! 5/5 poäng ♥ (Känner att jag blev lite väl emotional över ett nagellack hahaha)
Till top