bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

VIDEO: LOOKBOOK SPRING EDITION

videor Permalink0

Yey äntligen fick jag upp denna video, som jag har kämpat! Kan ni lixom förstå hur en video som är knappa 3 minuter lång kan ta 4h att redigera? Jag kan inte förstå det haha, nejmen seriöst njut medans ni kollar på den och tänk på hur mycket jag har kämpat, nå nej men det var iallafall roligt att filma och redigera! Lite kreativare än när man bara sitter ner och pratar lixom.
Hoppas ni gillar den! <3

WEEKEND IS NEAR

Everything Permalink1
Hej gullungar! Idag har jag jobbat, hade två roliga färgningar så det var en bra dag på jobbet! Kom hem rätt så tidigt så jag har spelat in en lookbook video som jag nu sitter och försöker redigera men som vanligt så fuckar mitt redigeringsprogram upp sig så jag håller på att ge upp hahah... skitsynd för jag var riktigt taggad på att få upp videon för känner på mig att den kommer bli riktigt bra! Men aja, får se hur det går. Ni lär ju nog märka när den kommer upp.
 
Imorgon är det äntligen fredag och jag ska jobba som vanligt och på kvällen ska jag va med min kära pojkvän wihoo! Länge sen jag har varit med honom på en fredag så det ska bli superroligt. Helgens planer är smått oklara men vi får se var vi hamnar och vad som sker, bra kommer det bli iallafall! Xoxo

WORK WORK WORK WORK WORK

Everything Permalink1
Bild från i fredags när mitt hår var nyklippt!
 
Idag jobbade jag en ganska kort dag, började 09 och hade fina Ida som kund, bra start på dagen! Kom hem vid 14-tiden och har seriöst stått i köket i typ 4h? Först gjorde jag en snabb omelett till lunch för jag var vrålhungrig, sen efter det började jag typ på med maten som tog lite på 1h, gjorde klyftpotatis och kycklingfileer i ugn. När maten hade sjunkit lite satte jag igång med efterrätten som just blev klar, gjorde slutty brownies för första gången så vi ska snart smaka och se hur dom blev!
 
Ska gå ut på en liten promenad med mamma också vilket kan bli skönt efter 2 långa och produktiva dagar. Älskar dock dagar som dessa när jag har massor att göra, känns så bra på kvällen typ när man känner att man fått gjort massa saker.
 
Hoppas ni har haft en bra onsdag! <3
Till top