bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

why are we always waiting for something

Tankar Permalink0
Fick smått ångest när jag såg denna bilden på mitt minneskort, alltså hur mycket finare är man inte när man är brun? Jag tycker jag ser ut som en helt annan människa typ haha.
 
På tal om det så konstaterade jag också att jag längtar sjukt mycket till sommaren av massa olika orsaker, men samtidigt blev jag lite sur på mig själv because VARFÖR går man ALLTID runt och väntar på något hela tiden? Man väntar på att det skall bli fredag, jul, sin födelsedag, sommar osv. Okej klart man få se framemot saker, det är ju fan mänskligt men jag blir så less när man inte kan njuta av stunden istället? Tänk sen när man bli gammal och inser att man spenderat 80% av sitt liv väntandes på något som kanske inte helst blev så kul som man hade trott? Jag tror att alla borde bli bättre på att ta vara på alla både bra & dåliga moments i sitt liv och njuta även av tråkiga vardagar för man ska inte alltid ta nästa dag, nästa helg eller nästa sommar förgivet.
Xoxo / vellon med sina panikångesttankar om framtiden

Yrkesprov - färgning

Frisör, Hår Permalink2
Igår hade jag mitt sista praktiska yrkesprov, har ännu ett inom marknadsföring som ska vara klart nästa vecka menmen. Vi hade alltså flerstegsfärgningsprov och jag hade Mamma som modell och ja, ni ser ju resutatet här ovanför! Dock är det rätt så mycket mörkare irl än vad det ser ut på efterbilden. Blev riktigt nöjd nog det var riktigt roligt!
 
Det känns så sjukt konstigt att bara ha ca. ett halvt år kvar i skolan innan jag blir klar. Tycker att jag jusst började på ettan och inte kunde någonting typ, så grymt coolt hur duktigt man kan bli på så kort tid!

Oktoberfavoriter

Beauty, Tips Permalink1
Tänkte dela med mig av mina favorit i sköhetsväg denna månad! Here we gooooo
 1. MoroccanoilVarför har jag inte börjat använda denna olja tidigare? Det är en bra fråga det. Den passar så sjukt bra till mitt hår så mitt frissahjärta tog några extra slag när jag prövade den första gången!
2. Färgad ansiktskräm från ACOAlltså detta är lycka i en tub! Jag köpte denna i Umeå och läste knappt vad det var för något, trodde det var en ansiktskräm med brunutansol effekt som man bygger upp brännan med. MEN, det är instant tan alltså man bli brun direkt, fick en chock när jag prövade den för jag blev så brun!! Dock blir det supernaturligt och man ser sådär fräsch ut som man gör i Juli typ. Förut använde jag lixom ansiktskräm, primer, bb-cream & solpuder men nu behöver jag bara använda 1 produkt alltså denna, såå underbart! Finns på apoteken för ca. 10€ tror jag.
 3. Giorgio Armani Sì - Åh min älskade Sìììì, köpte ju denna parfym i somras och jag har använt den slaviskt. Den luktar så perfekt, helt klart värd sina 65€!
 4. Loreals Telescopic - Jag har säkert provat över 20st olika mascaror i mitt liv men jag faller alltid tillbaka till denna. Finns ingen som separerar fransarna och gör dem lika långa som denhär! Gillar också Loreals Million lashes som är mer om man vill ha volym, bäst blir det om man blandar den med denhär!  Loreal rockar mascaror helt enkelt.
 5. Girl meets pearl från Benefit - Har ännu inte fattar om detta är ett slags flytande rouge eller highlighter...? Whatever, jag använder det som båda iallafall and I love it! Det ger superfint lyster som kan behövas såhär i vinter.
6. Yves Saint Laurent Läppstift Nr. 1 - Min bebis, har haft dethär nu i 1½ år & det är nog inte långt ifrån sanningen om jag säger att jag har använt det varenda dag! Väldigt drygt med andra ord & det hålls länge på läpparna. Pure love!
Till top