bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Ljusare tider

Everything Permalink1
 
Har funderat de senaste veckorna vad jag skall göra med mitt hår, det känns som att jag bara färgar först & tänker sen efteråt vilken färg jag verkligen vill ha haha. Kom iallafall fram till att jag trivs bäst i denhär färgen jag har på bilden, den är nästan identisk med min naturliga hårfärg också så jag slipper färga utväxten då iallafall. Får se hur jag skall ta mig tillväga, har ju ganska mörkt hår nuu men det är väl bara att börja slinga/blonderingstvätta. Peace out & thanks for listening to my awesome funderingar!

Arg

Everything Permalink0
2år gammal bild hahaah usch!
 
Har inte bloggat på nästan en vecka, har blandannat varit på praktik, shoppat, sovt vid mommos med jimmy, varit på 8-års kalas, varit till Fagerö & sist men inte minst blivit sjuk. Minns inte när jag senast har varit såhär sjuk, har nästan 38° feber, kan knappt prata för min hals är superuppsvälld, världens huvudvärk & benen värker som bara vad!!!! Är så himla förbannad för jag blir ALLTID sjuk när det är som mest opassligt. Måste vara hemma & vila mig så jag blir 100% frisk före jag kan fara på praktik igen & det kommer nog ta några dagar. Sen är det ännu MASSOR med roliga saker som händer nu i Oktober och såklart blir ja sjuk då, vittu! Orkar int, blir bara så himla besviken & frustrerad åååh! Ursäkta för ett långt inlägg men ja måsta bara skriv av mig lite, puss!

Inlärning i arbetet

Everything Permalink1
 
Har haft min första IA (praktik) dag idag och det gick priima, var jätteroligt och tiden gick supersnabbt! Tvättade massa hår & färgade 2 kunder osv så, lite såna saker gör jag! Nu däremot ska jag gå ner och göra världens största & godast hembakade pizza ever och krypa ner under mina 2 täcken och kolla CSI NY resten av kvällen, myyyys! Hoppas ni har det bra, hejdå ♥
Till top