bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Chillmode on

Everything Permalink1
Bild från igårkväll, åt glass och kollade film heeela kvällen. Älskar sportlov haha!
 
Idag har jag kollat på damernas VM-stafett och Finland fick brons wohoo! Nu sitter jag och lackar naglarna och ska snart laga mat åt mig och pappa och resten av dagen kommer väl spenderas på samma sätt som de föregående kvällarna denna vecka. Ska försöka orka mig ut på en powerwalk innan kvällen också så jag får lite friskluft, jag sover SÅ mycket bättre bara för att jag varit ute 20-30 minuter per dag så det är värt att prioritera en promenad/länk varje dag enligt mig. Nu ska jag fortsätta fixa lite tidsinställda inlägg så vi får höras senare! Puss

Q/A

Frågor & Svar Permalink0
Q: Vad heter sidan där du hittade ditt jobb?
A: Minns inte exakt vilken det var men har för mig att det var studentwork.fi? Not sure menmen.
 
Q: Vad kostade hotell natten? Åt ni på Kantarellis eller? :)
A: Det minns jag inte heller, dessutom var det inte jag som betalade så.. men tror priserna ligger runt 120-140€/natt på det rummet vi hade. Dock minns jag att dom tog 15€ avgift för att tömma minibaren när Jimmy ännu var under 18 så det kan ju vara bra att veta. Vi åt på Rosso tror jag!
 
Q: Finns de att köpa i butiken brevid wsc eller varifrån köper du de?
A: (Angående aminosyrorna) Nej, Fitnessgurus produkter kan man bara köpa på deras hemsida!
 
Q: Håller du fortfarande på med balsammetoden? Isåfall, fungerar det bra och vilka billiga produkter skulle du föreslå? Om inte, varför sluta du? Har tänkt prova på men tänka höra dina åsikter om det före. Btw, gillar din blogg! :)
A: Hej och tack så mycket! Just nu håller jag inte på med balsammetoden. Som tvättbalsam använde jag Coop Xtra's balsam som kostar ca 1€ för 500ml på Prisma och det fungera helt okej, man kan tänka att destu billigare balsam det är destu bättre är det att tvätta med det. Som ''vanligt'' balsam använde jag lite olika ''frissabalsam'' vilket rekommenderas istället för butiksbalsam där också. Orsaken till varför jag slutade var väl för att jag inte orkade och ville pröva massa nya shampon jag har haha.. Men när jag väl höll på med balsammetoden blev mitt hår mycket glansigare och friskare så jag rekommenderar absolut att testa det! Tror det är ganska individuellt om man gillar det eller ej, men somsagt så har man inget att förlora på att testa! Kraam
 
Q: Hej! Har naturligt lite rött i håret och det känns som mitt hår bara blir mer rött hela tiden och enligt mej är det inte alls en fin röd nyans. Har färgat mitt hår mörkbrunt(utan rött i) ett par gånger och blivit riktigt nöjd, men skulle inte orka förstöra mitt hår med att färga det hela tiden. Har du något tips på hur man skulle kunna hålla det röda bort från håret utan att färga det? Tack på förhand (:
A: Hello, alltså jag får så ofta sånahär frågor och det är alltid lika svårt att svara på dom när ni är anonyma, tyvärr! Det är väldigt svårt att ge ett ordentligt svar på din fråga när det inte framkommer om du färgat håret hemma eller hos en frisör (vilket har stor betydelse)! Men om vi nu säger att du har färgat med butiksfärg hemma så råder jag dig att gå till en salong och färga, mest för att du behöver en färg med gröna pigment i som tar ut det röda och butiksfärger innehåller typ aldrig gröna pigment. Och att få bort det röda utan att färga är nog nästan omöjligt, men samma där så är det omöjligt för mig att säga när jag inte vet hur mycket röda pigment du har eftersom alla tolkar sånt på olika sätt. Så hoppas du förstår att jag inte kan ge dig ett pålitligt svar eftersom jag inte vet vem du är, hur ditt hår ser ut osv. :) Xoxo

Tisdagmorgon

Everything Permalink0
Idag varierade jag min frukost lite och gjorde bananpankkisar istället för min basic gröt. Bra med lite variation här i livet!
 
Tog en ordentlig sovmorgon imorse och nu funderar jag börja plocka fram lite kläder som jag ska ha med till resan, tvätta, städa och fixa lite sådant. Om jag orkar ska jag också börja fundera lite på slutarbetet och skriva ner lite smått så jag kommer ihåg det sen när allting ska renskrivas. Det ska vara klart denna period (som börjar på Måndag) så det skadar nog inte om jag börjar ta tag i det. Hoppas ni har en fortsatt bra Tisdag!
Till top