bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Villaavslutning

Everything Permalink0
 
Igår var vi på hemmafest i Replot som nog var helt kul, bästa var att jag iallafall fick sova i en ordentlig säng när det var sovdax. Det är väldigt ovanligt när man festar i skären ska jag tala om för er haha, har typ blivit van att trängas på en soffa/hård madrass. Idag har vi inte gjort någonting, for till åddin på eftermiddagen och åt god mat och sov flera timmar & nu är jag hemma! Ska alldeles strax krypa ner i min nybäddade säng och försöka sova mig frisk. Är inte så farligt taggad på denna vecka men det är bara 4 dagar tills jag & mamma drar på resa över helgen så något har jag ju iallafall att se framemot! 
 
Väldigt råddit inlägg men det kanske beror på att jag är sjukt trött & slut i huvudet, vi får höras mer imorgon helt enkelt. Godnattis

Sommarresume

Everything Permalink0
MAJ:
Vi gick i skola nästan hela Maj men jag räknar ändå det som en sommarmånad. Jag var även friidrottsledare åt några knattar på måndagarna & partysäsongen inleddes officiellt med en superbra kväll.
.. JAG FYLLDE 18 ÅR! Är så glad att jag fyllde före sommaren. Vi fick sommarlov en solig fredag vilket jag och Jennica firade med världens godaste drinkar, senare på kvällen firades det både sommarlov & min födelsedag i efterskott med världens bästa pojk på Kantarellis. Så perfekt dag & kväll!
 
JUNI:
 Början av Juni bestod av värme, sol, grillning & superhärliga dagar. Var även till Powerpark en dag men då började det kalla vädret ta över, blev sjuk efter den dagen hehe.
Midsommarfredagen trotsade jag förkylningen och for på dinner&drinks med bästa brudarna! Lördagen spenderades i skären på villafest som var riktigt kul fastän jag var supersjuk & simmade i ca. 12° vatten + dåligt med sömn, men vad gör det om 100 år? Sista helgen i Juni tog jag mitt pick&pack och hoppade på båten över till Umeåå!
 
JULI:
Spenderade också början på Juli i Sverige, så avkopplande så det kändes som semester fastän jag egentligen jobbade. När jag kom hem njöt jag bara av att vara hemma, använda klänningar istället för mjukiskläder & catchade upp med favoriten!
Spenderade rätt så mycket tid med mina andra två favoriter Ullis & Nenni, vi firade även Nenni med en ordentlig partykväll som man sent glömmer! I slutet av Juli spenderade jag en hel vecka i Åddin, varmaste veckan på hela året kanske? Njöt som bara vad, det är nog sådanna dagar jag kommer komma ihåg i vinter när det är 20- !
 
Har inte så mycket bilder från Augusti eftersom alla nya bilder från min telefon har raderats hehe. Men Augusti har iallafall varit en riktig partymånad, har festat exakt varje helg. Kanske det har något att göra med att Jimmy fyllde 18 i början av Augusti haha?
 Det har iallafall varit en bra sommar och nu är jag mer än taggad för en riktigt mysig höst, woopwoop!

Oldies

Everything Permalink0

När dom återupplivade min telefon fick jag tillbaks massor med gamla bilder som jag hade raderat, så kul! Så mycket fina minnen med dessa bilder & är det bara jag som tycker jag har ändrat jättemycket de 2 senaste åren..? 
Till top