bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

En liten funderare

Everything Permalink0
Läste en quote för ett tag sen som löd såhär ''We wait all week for friday, All year for summer and all life for happiness'' Det verkligen slog mig varför man alltid väntar på Fredag, sommaren & allting. Jag tror allt för många spenderar stor del av livet på att vänta på bättre tider, men vet ni vad? Det är inte alltid det blir bättre tider. Fredagen kanske inte blir så rolig som ni hade tänkt er och det kanske är mulet hela sommaren.
 
Så istället borde man inte tänka att det är olika veckodagar, månader osv utan bara tänka att allting är samma sak, samma minuter och timmar som blir exakt vad man gör dem till. Det är du som designar ditt liv och du behöver inte vänta till fredag eller sommaren för att göra det bästa av ditt liv. Carpe diem förfan och njut av livet varje dag istället för att vänta bort halva livet! You never know if tomorrow comes, deep men ändå så sant.

Kämpa kämpa

Everything Permalink0
Har jusst läst på finska 1h och det känns som att jag verkligen kan det, så skönt! Ska ännu läsa på modde som vi har prov i imorgon men först ska jag duscha och packa allt tills imorgon. Fick veta att jag har 5 prov nästa vecka, alltså 5??? Vet iallafall vad mina kvällar kommer gå ut på.... Men jag skall inte klaga för efter det har jag knappast några mer prov i mitt liv så, peace out!

51 days left

Everything Permalink0
18år

 
Mindre än 2 månader tills jag fyller, känner på mig att tiden kommer gå riktigt fort! Här är iallafall några saker som står på min önskelista. Ett pengaträd skulle jag inte tacka nej till, nejmen lite nya smycken, vinglas, nya nike's & en ny parfym samt lite annat smått och gott är väl exempel på saker som skulle sitta bra. Och blommor! Blommor är sååå mysiga. Puss
 
 
Till top