bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

25 & 33 dagar kvar

Everything Permalink0

Om endast några dagar inleder vi bästa månaden på året enligt mig, nämnligen maj!! Är så sjukt excited över den månaden så ingenting kan göra den dålig typ. 

I början av maj har jag inget speciellt inplanerat utan prio 1 är att få praktiken klar. Däremot den 21 maj fyller jag hela 19 år och 8 dagar senare går jag ut skolan. Den veckan där emellan kommer bli så GRYM så jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Åh vad jag längtaaar!!

Idag tog jag även tag i klänningsproblemet till och beställde hem 2st, hoppas bara att de passar och ser bra ut på men det får vi se när paketet kommer! Har även skrivit upp massa listor på telefon med saker som ska införskaffas tills examen, min födelsedag osv. Gäller att planera bra så man inte glömmer något!

Det var den helgen

Everything Permalink0

#tb från ett grått Stockholm tidigare i vintras!

Hola amigos! Har haft en lugn och skön helg som har spenderats med massa roligt folk, perfekt med andra ord. 

Ligger i min säng nu och är allmänt trött och slut i huvudet så nu ska jag försöka städa lite och sen ska jag äta något gott och kolla serier resten av kvällen, fint så!

Nystädat

Inredning Permalink0
Över 2h tog det mig att städa upp detta rum. Så värt dock, för nu är det supermysigt och rent! Nu ska jag fixa lite kvällsmat och lägga mig i sängen, lateeeer ♥
Till top