bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

SATURDAYNIGHT

Everything Permalink0
Söndagmorgon och livet är på topp efter gårdagen, or not haha. Hade iallafall världens roligaste kväll igår, eller dagen överlag var riktigt bra.
 
Steg upp rätt så tidigt igår och for på lite ärenden följt av ett gympass, sen var det raka spåret hem och då började jag fixa mig inför kvällen, tog länge som vanligt men jag hatar att stressa så föredrar att ha mycket tid på mig (noshit), när jag var klar förde Jimmy mig till Heiris på förfest där en massa trevligt folk var! Satt där i någon timme innan jag och Ullis promenerade in till stan hand i hand och gick till Ollis där resten av folket befann sig, nästan alla mina kompisar var där så det var såå kul. Efter lite nattmat tog vi taxi hem, tror klockan var ganska exakt 05:00 när jag kröp ner i sängen. Fattar inte hur man orkar vara ute så länge varje gång, men igår var det värt det för det var somsagt superkul.

Idag blev det en ordentlig sovmorgon, har just ätit frukost/lunch och snart ska jag hoppa i duschen och göra mig redo för kalas. Så det är dagens program, en sak är säker och det är att jag ska äta chips ikväll. Längtar <3

Hoppas ni har haft en bra helg för det har jag!

EN VÄLFÖRTJÄNT FREDAG

Everything Permalink1
Äntligen var det fredag och helg! Man känner sig så mycket mer förtjänt av helg när man jobbar än när man är ledig, det är en sak som är säker iallafall. Jobbade rätt så kort dag idag så jag slutade redan 14.00 så har varit hemma en stund redan.
 
Snart borde Jimmy komma hit, har ingenaning vad vi ska hitta på men det har nu aldrig varit något problem förut. Hittar nog alltid på något att göra tillslut!
 
Har inget mer att säga just nu utan ville bara önska er en trevlig helg. Puss ♥

Work and workouts

Everything Permalink0
Hej! Har haft lite tekniska strul på senaste tiden, därför har det inte blivit så mycket ''ordentliga'' inlägg. Först bråkade vårt wifi i ca. en vecka, nu när det äntligen fungerar så vill inte mitt minneskort connecta i datorn which means att jag inte har tillgång till nya fräscha bilder, störande. Men så är det ibland när man har att göras med teknik, bara att ha tålamod och försöka igen men det blir en annan dag.
 
Har jobbat hela denhär veckan och det har gått riktigt bra! Har haft helt bra med kunder så jag är nöjd, tänkte lägga in lite före och efter bilder någondag snart. Imorgon är det fredag och jag vet inte hur planerna ser ut men det klarar väl, ska iallafall jobba & träna och antagligen va med Jimppis.
 
Nu ska jag tvätta bort sminket, städa mitt rum och tända alla ljus jag hittar och kolla på film eller något. Är på sånt humör idag så lär nog inte lämna sängen på någon timme, fint så. Hoppas ni har haft en bra vecka!
Till top