bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

FAUX FUR & ARMY GREEN

Everything Permalink1
Päls från Gina tricot & Klänning från H&M
(om ni undrar vad jag håller på med/håller i på bilderna näst högst upp har jag alltid en klähängare som jag ställer in skärpan med hahaha struggle när man tar outfitbilder själv och inte har någon självutlösar knapp.. så glömde helt enkelt att lägga bort den på dom två bilderna haha)
 
Såhär såg jag ut i lördags när det var födelsedagsförfest & utgång på schemat! En suverän kväll och jag kände mig nöjd med min outfit och sminkningen, är det bara jag eller blir det automatiskt en bättre kväll när man känner sig fin? För mig är det verkligen så!
 
Har även färgat håret vilket jag inte har bloggat om tror jag så här ser ni reslutatet! Ljusare och minimal utväxt, ett av mina mål på min bucketlist för 2017 var ju att jag skulle låta håret vara ofärgat i 4mån någongång under året så jag tänkte ta det nu! Så den 16 maj får jag färga det nästa gång, ska bli spännande att se om jag klarar det haha.. kommer ju få en skitmörk utväxt vilket kanske kommer se lite galet ut men jaja det blir ett senare problem!
 
Btw, äääälskar att det ÄNTLIGEN börjar bli lite ljusare utomhus så man hinner ta bilder!! Bästa bästa skiten, nu blir det roligare att blogga när man kan ta fina bilder!

HEJDÅ GULA TONER

Everything Permalink0
För någon dag sen tog jag hem en ny färginpackning från jobbet för att ta bort lite gula toner i mitt hår, har haft en helt basic silvrig inpackning förr som nog var helt bra men tyckte den var lite för ''klen'' och mitt hår fick en äcklig grön underton av den, så istället tog jag hem denna! En inpackning i ''Pearl'' från KC! Testade den nyligen och jag blev riktigt positivt överraskad.
 
Här ser ni några före och efter bilder (haha alltså hur skabbigt hår på före bilden här nere hahaha), det kommer inte riktigt fram på bilderna hur stor skillnad det var men i verkligenheten ser det verkligen sååå mycket fräschare ut efter. Mycket jämnare ton, inga gula toner och glansigt som bara vad!
 
Man ska lägga den i nytvättat och handdukstorkat hår (viktigt vikigt), jag hade i den ca. 15min för att få maximal effekt, är man rädd för att det ska slå över i pärlemor skulle jag nog rekommendera att bara ha den 5min just in case.
 
Så denna kommer jag nog fortsätta använda i framtiden, tror det räcker med att lägga den typ med två veckors mellanrum, klart man kan lägga den oftare men det går åt ganska mycket produkt om man ska lägga i hela håret så tuben tar nog slut ganska snabbt om man använder den varje vecka!
 
HÄR säljs dessa inpackningar, dock såg jag nu att Pearl såklart var slut haha men det finns flera silvriga som också fungerar för oss blondies, sen finns det också för brunt hår, rött, koppar osv som också är riktigt bra och pigmenterade, den röda använder jag ofta på kunder i jobbet och jag gillar den verkligen!

UR MIN KAMERARULLE

Everything Permalink0
I dagens inlägg tänkte jag låta er få ta del av lite bilder ur min kamerarulle på telefon, en del bilder har jag kanske visat på bloggen eller instagram men det finns lixom en liten story bakom bilderna och vissa bilder har lixom en liten betydelse för mig eller bara bilder jag gillar väldigt mycket så jag tänkte dela med mig av några! Let me know om ni gillar detta koncept så kan jag bjuda på mer sånahär inlägg, har ju trotsallt väldigt många bilder på telefonen att bjuda på haha..
 
 Börjar med de äldsta bilderna jag har att visa, dessa bilder är ca. 1 år gamla (från dec 2015), bilderna har väl ingen speciell betydelse men kan vi bara kolla på mitt hår? Alltså? Typ svart?? Kan som verkligen inte fatta att jag har haft så mörkt? Ganska roligt egentligen haha.
 
 Ååh dessa bilder gör mig så så glad! Min bakgrundsbild är en screenshot av en snapchat (därav kvaliten haha) från vappen på min kjaereste och jag<3 Till höger har vi en bild på tre av de finaste sakerna vi har här i livet: avokadomacka, smoothie och Ullis!
 
 Throwback till Florida! Alltså åh vad jag saknar våra roadtrips runt om i delstaten med en frappe i handen. Jag och pappa var chefer för våra roadtrips, pappa körde och jag agerade gps. Jävligt bra och effektiv kombo var vi faktiskt! Till höger ser ni vårt frukostbord en morgon, min käre far vägrade äta vitt Usa-bröd och släpade med 2 malaxlimpor över halva jordklotet (ni kan ju gissa om det tog sin tid att förklara det i customs när vi skulle in i landet hahaha) och eget kaffe tog han med! Ska de va så ska de va, vi hade dock inga kaffekoppar så min kreative mor tog en kniv och skar av limsaflaskor till glas. Hahaha vi är nog en lite rolig familj after all..
 
 En bild från en typical galen badtunnekväll i skären och en härlig vinterbild. Vill verkligen ha ordentligt med snö nu och inte vårväder i Januari!
 
 Klart jag vad tvungen att inkludera lite selifes här också, you know me ;-) Bilden till vänster var i slutet av sommaren, var väldigt brun (filtret framhäver väl det liiite för mycket tho) och kände mig så fucking fräsch och fin den kvällen, trots det slutade kvällen i tårar haha. Fun fact hehe.. Till höger har vi en bild från i höstas som är lite rolig, alltså min blick? Typ min blick när man kommer till chipshyllan i butiken och ens favoriter är slut. Sådär uppgiven ser jag typ ut då.
 
 2 snapchats från i somras på mina två buddies som jag har haft vid min sida sedan högstadiet, oj vad mycket roligt vi har haft tillsammans och mer ska det bli!
 
 Och vi avslutar med ytterligare två snaps från Julle & Malin, till vänster är en pre-gala bild som ni kanske kan se. Ååh vilka rysningar jag får när jag tänker på den kvällen, är så glad att Jullegulle kom med mig. Älskar verkligen vänner som man alltid vet att finns där för en och som man har lika roligt med fastän man inte har sett varandra på typ ett år<3 bästa skiten! Till höger är verkligen jag och Malin i ett nötskal. Jävligt oklara men jävligt charmiga hahaha!
 
 
 
Till top