bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Moving on to December

Everything Permalink1
Två sommarbilder passade bra såhär i juletider tycker jag!
 
Hej! Har varit lite oaktiv här de senaste dagarna men det har gått lite hand i hand med att jag kämpar med min tröga iPhone 4 (har beställt en ny telefon som borde komma snart) och alla appar såsom instagram, snapchat, twitter osv är SÅ tröga på denhär telefon så jag orkar typ inte ens kolla genom alla sociala medier så därför är jag lite oaktiv på respektive medier men det är helt skönt. Hinner nog blogga och instagramma sen när jag får min nya telefon! Så that's why, har haft lite paus och levt life istället, nånej men typ. 
 
Imorgon är det äntligen december!! Så idag har jag julpyntat och lyssnat på julmusik, så mysiiigt och imorgon får jag äntligen öppna första luckan i min kinder kalender, jepp ni läste rätt. Chevelle snart 20år can not imagine december without a julkalender haha! Vad är bättre än att börja de 24 kommande dagarna med choklad lixom.
 
Så det var en liten lifeupdate från min sida, nu ska jag sova så vi hörs mera en annan dag!
 
Ni får väldigt gärna kommentera eventuella ''önskeinlägg'' om det är något speciellt ni vill att jag ska blogga om så ska jag se till att ordna det! Kramis

On wednesdays we wear pink

Everything Permalink0
Hello my friends! Idag har jag fått uträttat lite ärenden som känns skönt. Det har varit en bra dag helt enkelt!
 
Avslutade kvällen med att färga och noppa ögonbrynen, lacka naglarna, laga brun-utan-sol och lite sånt så nu känner jag att jag är fit for fight för resten av denna vecka typ. Härliiit, nu blir det Hawaii five-0 innan det är läggdags, Godnatt!

A day in my life

Everything Permalink1
11:36 kände jag mig redo att stiga upp ur sängen och dra på mig kläder, dagens outfit bestod av yogapants och en skön tröja!
 
Ca. 12:00 hade jag fixat klart frukosten som bestod av gröt, en macka och te. Kollade som vanlig på lite youtubeklipp medans jag åt.
 
12:45 hade jag klätt på mig ytterkläderna och gick ut, skottade snö, fotograferade och hämtade posten och lite sånt. Så himla fint väder var det igår!
 
14:00 gick jag in och sminkade mig en snabbis och sen ut igen för att ta lite porträttbilder!
 
15:15 hade jag fixat ihop lite lunch som jag satt och åt till denna vackra utsikt, so pretty!
 
16:00 fick jag tråkigt så då lade jag på måndagspepp och byggde ett pussel, haha alltså har inte gjort det på kanske 6 år(?) men gud vad kul det var!! Rekommenderas starkt om ni har tråkigt en kväll!
 
18:00 började jag på att städa mitt rum. Kom på att jag också åt mat här någongång men det glömde jag dokumentera, attans alltså! 
 
18:45 fotade jag massa bilder på saker jag tänkt lägga ut på facebookloppis, när jag var klar med det fixade jag te & chips och redigerade bilder, bloggade i några timmar.
 
22:30 var det dax att borsta tänderna och tvätta bort sminket, efter det kröp jag ner i sängen och kollade 2-3 avsnitt Hawaii five-0!
 

Så det var ''A day in my life'' ledig edition, såhär ser det oftast ut de dagar jag bara är hemma och inte har något speciellt program. Ser kanske ut som en tråkig dag för vissa men jag tyckte faktiskt det var en riktigt bra dag! Det gäller att ta vara på och njuta av de små och vardagliga sakerna, speciellt på måndagar! Xoxo
Till top