bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

Så var denna helg slut

Everything Permalink1
Gammal bild från mitten på sommaren ungefär!
 
Det har varit en väldigt händelserik helg vilket har bidragit till lite frånvaro här på bloggish hehe men det är väl så det är på helgerna? Ska dra igen lite snabbt om helgen:
 
Fredag: Slutade 3 tiden och for till Åddin med Jimmys mamma, vi åt lite mat och sen for jag och Jimmy tillbaks till stan eller vi agera chaufför åt hans papi. Vi for en sväng till Kvevlax och hälsade på Kimmen och Emmelie och körde runt lite resten av kvällen, kom väl hem runt 01.00 och somnade medsamma.
 
Lördag: Sovde liiite förlänge men det var skönt, sen åt vi frukost och for till Botniahallen på bilmässa fastän vi redan hade sett en prewiev på alla bilar på Fredagkväll när vi var dit och kollade på när mam&pap putsade och fixade med vår bil. Men vi gick runt där någon timme innan vi bestämde oss för att åka och äta lite och Amarillo blev det på en hamburgare, classic hehe. Sen for vi via alko & smarket och köpte lite grejjer inför kvällens villafest! Riktigt kul kväll fastän det bara var jag & pojkan haha, villafester är alltid ett säkert kort för det blir lika kul varje gång! 
 
Idag har det varit en riktigt äkta slö söndag men en bra sådan! Sitter atm i sängen och äter godis samt läser bloggar och lite sånt. Är inte så sjukt taggad på den kommande veckan men det är bara att bita ihop och le så blir det nog suveränt. Xoxo
#1 - - Anonym:

Varifrån är väskan på bilden? :)

Till top