bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

CHEVELLE EKSTRÖM

VAD ANVÄNDER JAG I MITT HÅR?

Everything Permalink1
Har updaterat mitt hårprodukts-lager på senaste tiden och testat lite nya produkter så tänkte visa vilka produkter som jag använder just nu!
 
Är ingen person som använder 1000 olika produkter utan håller mig till några få, håller ju lixom på med massa produkter dagarna i ända på jobbet så när jag kommer hem och ska fixa/tvätta mitt eget hår orkar jag lixom inte göra det mer omständigt än vad jag måste. Det viktigaste är iallafall att mitt hår får ordentligt med vårdande produkter vilket ni kan se baserat på vilka produkter jag använder.
 
 First things first - shampoo! Just nu använder jag detta från CHI, lite som shampornas Rolls Royce. En riktigt lyxig produkt som är väldigt bra om man har lite torrt och skadat hår. Har haft denna i ca. 1 månad och jag är riktigt nöjd med den!
 
 Balsam är superviktigt och just nu hittar ni denna i min duschhylla. Tog hem den nyligen från jobbet så har faktiskt inte hunnit prova den på mitt eget hår ännu, men på jobbet använder jag den oftast på mina blonda kunder så har ju fått testa på andra iallafall, men jag tror no vi ska komma bra överens! Den ska ta bort gula toner så det är ju bra.
 
 Sen har vi en färginpackning som jag dedikerade ett helt inlägg till för någon dag sedan, om ni inte har läst det hänvisar jag er till det så får ni läsa mer detaljerat om denna produkt! HÄR kommer ni till inlägget.
 
 Här har vi en inpackning som ser lite wierd ut eftersom den börjar vara slut, men ack vilken magisk produkt detta är! Oway är märket och ''silk n' glow'' heter den och det är exakt det den gör med håret, gör det silkeslent och glansigt som bara den! Har nog aldrig testat en inpackning som denna, verkligen heeelt sjuk. Dock ganska dyr men enligt mig är den värd sitt pris alla dagar i veckan!
 
 En hårolja är ett måste för mig, klarar mig inte utan det. Just nu har jag denna från Cutrin, en helt basic olja som gör det den ska, återfuktar håret och ger det näring. Har testat massa olika oljor och jag har konstaterat att det inte spelar så stor roll vilken man använder, huvudsaken man har någon att lägga i topparna efter duschen. Så vilken olja som helst är bättre än ingen olja alls!
 
 Detta är ju ingen produkt men kände att jag var tvungen att inkludera min älskade vapendragare TangleTeezer i detta inlägg. Gillar verkligen denna borste på så många sätt, den är smidig att kasta i väskan, stilren och fin och reder ut håret så enkelt. Vad med kan man begära? Kvaliten är också grym, fick min i julklapp för kanske 4 år sen och har tappat den i golvet säkert 100 gånger och rest land och rike runt med den och den är fortfarande i perfekt skick! Det gillar vi!
 
Så, detta är produkterna jag använder i mitt hår. Ganska basic och typ inga stylingprodukter som ni ser, ibland lägger jag hårspray om jag typ lockar det men då brukar jag ta Jimmys hårspray haha.. Satsar med på dethär med vård istället för styling!
#1 - - Nellie:

Vad är din åsikt om Kerastase produkter?😊 Överväger köpa några men de är ju ganska dyra

Till top